Jeg merker veldig godt at høsten er i gang her i Norge, og jeg verker etter nye klær! Derfor satt jeg meg ned og kikket litt gjennom Nelly, og nedenfor ser dere de klærne jeg likte best. Bare trykk på navnet under bildet for å komme til varen.


Solitare Leggings 399,-                             Ailee Knit 1495,-                               Dr. Martens 1395,


Day Tender 799,-                      Toni Linen Biker Jacket (utsolgt!)    Michael Kors Jet Set Travel Tote 2495,-


Sally Knee Long Cardigan 199,-  High Neck Side Rouched Dress 199,-  Jeanne O-Neck 995,-


Femme Wrap Skirt 249,-                     American Cardigan 1479,-        DKNY Lg Top Zip Shopper 2595,-


MARTHE ISABELL OLSEN
Hei! Jeg heter Marthe Isabell Olsen og jeg ble født den 17. mars 1997. Jeg er født i Drammen, oppvokst i Svelvik, og nå har jeg flyttet fra mammas trygge rede til mitt eget sted i Solbergelva. Her trives jeg godt og bor sammen med min bestevenninne gjennom 8 år. Jeg skriver om hverdagen min, sminke, klær og egentlig alt som faller meg inn! Om du vil ta kontakt, kan du kontakte meg på martheisabellolsen@hotmail.com eller skriv gjerne til meg på Facebook! :)


♔ legg meg til som venn
Arkiv


· Desember 2014 · September 2014Kategorier


· mote · tilfeldige tingSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits